Modele cusca caine

Un aspect important cand faceti podeaua este izolatia. Cusca trebuie sa AIBA toti peretii izolati, Dar Si tavanul sau podeaua. Aceasta trebuie sa fie racoroasa Vara si calduroasa iarna. Evitati Tigla sau alte materiale metalice contindente. Cainele se poate zgaria sau intepa cand alearga dupa pisici. In continuare va prezentam cateva idei de custi de Caine care sa va inspirer. Cusca trebuie sa fie aleasa in functie de marimea Cainelui, mplacement si utilitate. Nu trebuie sa fie foarte ascutit, Dar trebuie neaparat sa fie foarte bine izolat. Caldura se Ridica si daca nu este izolat aceasta IESE afara si cainele poate suferi de frig. ITI iubesti cainele dar nu iti place cand naparleste? Nu este atat de MIC incat sa STEA in Casa? Daca trebuie sa STEA afara are nevoie de un Loc care sa il protejeze si sa il fereasca de ploaie. Daca vreti sa faceti un “cotet de Caine de Lux” puteti sa-i oferiti cateva extra conditii: nu se recomanda acoperisul drept pentru ca retine APA. Se aseaza pisica, se formeaza Balti si cu timpul va incepe sa picure inauntru.

Si cel cu o Panta este OK, dar cel mai recomandat este cel cu doua APE. Pentru a construi o cusca pentru Caine avem nevoie de cateva detalii despre Caine si materiale. Nu uitati ca si peretrii, ca si podeaua, trebuie izolat. Inainte de a incepe sa construiesti o cusca pentru Caine asigura-te ca ai un plan, materiale si toate sculele la indemana. Acoperisul poate fi plaçât cu Bitum sau alte materiale. MEMBRANA bitumineux ATA este preferata pentru ca geloasa bine si este moale, nu raneste cainele. Cum spuneam si mai sus in intérieur poate fi Pusa o PATURA sau o mocheta. Daca le aveti PE ambele cu atat mai bine. Mocheta va STA fixa, iar PE PATURA poate STA daca doreste.

Daca II este cald STA Langa cu Capul PE EA. pentru o supraveghere permanenta este recomandat sa puneti PE cel Poutine Doi pereti geamuri. Astfel cainele nu trebuie sa IASA DIN cusca pentru fiecare zgomot. Daca Ploua va putea supraveghea Curtea DIN intérieur unde este uscat si cald. Podeaua va SUSTINE peretii. Aveti grija sa AIBE o suprafata suficient de Mare INCAT cainele sa se poata intoarce in picioare enfermé usor, fara sa se chinuie. Pentru a va face o idee sau a va inspira atasez in continuare cateva linkuri in care gasiti planuri detaliate pe care le puteti adapta in functie de necesitatile Cainelui vostru. Materialul cel mai bun pentru realizarea unei custi este lemnul. In functie de posibilitati se poate face si DIN Plastic sau alte materiale izolante. VARA se poate opta pentru o Gaura de aerisire/ventilatie daca podeaua este prea Mare, ca suprafata, si peretii prea Inalti, Caldura se va Ridica si cainele poate suferi de frig.

Comments are closed.